Duo Weerklank

28 september starten we weer. Dan met duo Weerklank uit Wolvega. Zij, Saskia den Broeder, vertelt prachtige verhalen/ en wordt muzikaal begeleidt door haar haar man, Leen Hoffman. Kijken we weer naar uit.

Denk er eens over na om lid te worden. Wilhelmijn komt iedere maand in MFC et Kloniehuus bij elkaar. We hebben ongeveer 40 leden, waarvan helaas een aantal zo oud zijn dat ze niet meer kunnen komen op een avond. Gelukkig bezoeken steeds meer jongere vrouwen de avonden. Dus wat let je. Meteen een goede manier om andere vrouwen uit het dorp te leren kennen.

Aanvang: 20.00uur. Plaat MFC et Kloniehuus, Paasloregel 3b.

26 oktober komt Johan Veenstra ons verhalen in het Stellingwarfs vertellen. Altijd een avond met veel plezier.

En wil je een keer als niet lid komen? 1 enkele avond meedoen kost € 5,00.  Plaats: MFC et Kloniehuus.. Aanvang: 20.00u. Iedere laatste donderdag van de maand. Vanaf de maand September tot en met april. Dus Willemsoordse vrouwen. Kom en doe mee. Als lid heb je zeker invloed op het programma. Dat maken we nl. met elkaar. Tot kijk!

Het bestuur:  Annet de Boer (voorzitter), Arja van der Voort (secretaresse), Marry Veurman                  ( penningmeester) Alie Stroeve en Julia Lenstra.

Nieuwsberichten, info, programma ed vind je op onze website

Wilhelmijn.willemsoord.info of bel met Arja tel. 0642254484

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *